Odmor na moru ili u grad?

Dolazi vreme za odmor i duge vikende. Bilo da izaberete plažu, planine ili gradski turizam, ovde ćete pronaći sve za elegantan beg od svakodnevice. Dani van kancelarije, toplo vreme i nedostatak rasporeda zadataka inspirišu vreme za sebe i nove stilske eksperimente. Maksi haljine, kombinezoni, naramenice, šorts i mnogo belog da se istakne osunčana koža. Lan, pamuk, viskoza - tkanina ,prijatelj tela u vrelim letnjim danima. Njima dodajemo konoplju - materijal koji prirodno, kao filter, štiti od UV zraka sunca.

Cipele su udobne za duge šetnje ulicama novog grada ili prelepim uličicama plaže - patike ili papuče lako upotpunjuju letnji stajling. Gde god da krenete, birajte odeću koja vam pruža maksimalnu udobnost i istovremeno - čini da se osećate lepo! Beloj možete dodati svetlo plavu, bež, ekru, oker, kao i omiljeni print za raznolikost. Sve ove boje su graciozne za kombinovanje i izgledaju veoma elegantno na nenametljiv način.

Birajte lagane, eterične šare, nežne boje, prirodne tkanine i sve ono što podseća na lepotu leta. Koja je vaša letnja destinacija?