Život je kratak, kupite torbu!

Ove reči su od nepoznatog autora, ali danas zvuče posebno relevantno. U vremenu večitih promena i dinamičnog načina života, stil ostaje stalna vrednost koja nam daje samopouzdanje i osećaj smirenosti.

Kako kombinovati crno -belo?

Crno -belo je klasična kombinacija boja koja nikada neće izaći iz mode. Ovo je kultna šema boja. Iz onoga što smo videli na pisti, postalo je jasno da je ovo najelegantniji trend za jesen 2021.

Detalji dekoracije, nakon čega se svi okreću

Da li ste znali da je u prošlosti vez na tkaninama bio znak luksuza i visokog statusa? U vreme kada smo počeli još više da cenimo svaku priliku i poseban događaj, za vas smo kreirali odeću sa izuzetnim detaljima. 

Kad su kaputi tako lepi, hladno vreme nas ne plaši - radujemo se tome!

U duhu naše svakodnevice - između kućne kancelarije i fizičkog prostora, siluete su slobodne, sa pojasom koji naglašava struk.

Vreme je za posao

Ako volite osećaj koji vam donosi svaki ponedeljak, vreme je za povratak u septembar. Vreme za posao, vreme za uspeh, koji mora biti obučen u pravu odeću.

3 trenda za novu sezonu

Ono sa čime nikada ne možete pogrešiti su farmerke, lepa košulja i dobro krojena jakna. Dobitna kombinacija koju sa zadovoljstvom ponovo otkrivamo u današnje vreme rada, udaljene kancelarije i ponovnog povratka u ležerniji i neformalniji stil.

Kabanica za osvežavanje jesenje garderobe

Kabanica je ponovo među najtraženijim modnim kupovinama sezone, postajući nešto mnogo više od trenda. Kratka, dvoredna, sa pojasom i vodootporna – njenastrukirana silueta najbolja je stilska formula, prilagođena specifičnostima jeseni.

Odeća koju ćete nositi sa zadovoljstvom

Nabori su se vratili u garderobu da nas inspirišu i izazovu za nove elegantne kombinacije. Ako se pitate da li su plisirane suknje u stilu 2021. godine, odgovor je DA! Bezvremenski komad, plisirana suknja stilski je saveznik na koga se možemo bezuslovno osloniti u narednim mesecima. Elegantna, plisirana suknja donosi osećaj ženstvenosti i romantike, dopunjen udobnošću i lakoćom.

Da li ste znali da…

kolekcija jesen '21 je već ovde!

DiKina jesen biće sunčana i puna energije. Dve vodeće boje kolekcije JESEN 21 su: bambus žuta i šumsko zelena. Dve boje koje su i urbane i sveže. Oni oličavaju težnje žene-vođe, koja čuva ženstvenost i finoću čak i u najzahtevnijim trenucima.

Iza kulisa kolekcije JESEN ’21 - ekskluzivni video

Magija mode je u tome što nas trenutno može nadahnuti i učiniti da sanjamo. Iskusite emocije dana snimanja sa nama, pogledajte šta se dešava iza kulisa najnovijeg DiKa-inog modnog foto snimanja

Vaša omiljena letnja haljina

Haljina je jedan od najuticajnijih simbola ženstvenosti. Stoga zauzima počasno mesto u svakoj od DiKinih modnih kolekcija. Verni saveznik u misiji stila i lepote, letnja haljina je ključni dodatak letnjim danima i večerima.

7 DANA - 7 STAJLINGA

Leto je, a dugi sunčani dani pozivaju na odmor i lepa iskustva. Želimo da iskoristimo najviše vremena za sebe, svoje prijatelje, sve prijatne i omiljene aktivnosti.

PREDSEZONSKA KOLEKCIJA JESEN 21

Besplatne siluete i nezaboravni životnjski i cvetni dezeni. Ova kolekcija kapsula namenjena je ženi koja je uvek spremna za sledeće putovanje. Uključuje 6 osnovnih modela odeće u bojama koje se lako kombinuju. Odeća za duge letnje večeri i prohladna jutra u planinama, na moru ili čak u gradu.

ŠIFRA: BELA

Ne bi bilo pravo i potpuno leto bez bele odeće u ormaru! Dovode nas u toplo-vremensko raspoloženje i na najlepši način ističu zrake sunca koje smo skupili na svojoj koži. Sezona nas poziva da budemo hrabri i da nosimo belo od glave do pete, a tkanine miluju kožu: lan, pamuk, konoplja i svila.

ŠORTS: LJUBAVNA ODEĆA LETA

Kratke pantalone su letnja odeća koja je naglas i ponosno migrirala iz odmarališta u grad i čak zauzela kancelarijske prostore. Žena DiKa uživa na suncu u udobnoj eleganciji svojog novog šortsa. Boje bira prema svom raspoloženju, a tkanine prema tome gde se nalazi.

MORSKI STIL

Znate li koji stil nikada ne izlazi iz mode? Morski stil! To je zato što dominira romantična ideja o životu na otvorenom moru, svežem povetarcu, suncu i otvorenom okeanu dokle god pogled seže.

DOZVOLITE DA VAS POVEDEMO U DŽUNGLU!

Nedostaje li vam priroda ovih dana? Dozvolite nam da vas vodimo na putovanje kroz džunglu!

TKANINE SA KOJIMA ĆETE OSVOJITI LETO

Plemenitost lana i izdržljivost konoplje čine ove tkanine omiljenim saveznicima u letnjoj garderobi.

Šta ćete nositi tokom praznika?

Ima nešto uzbudljivo tokom dugih vikenda kada napuštamo grad da bismo bili u prirodi ili na plaži.

Savršene farmerke za duge dane na otvorenom

Žena DiKa nastavlja svoje putovanje po selu, tražeći kontakt sa prirodom i prelepe poglede koje će zabeležiti u svom umu.