kolekcija jesen '21 je već ovde!

DiKina jesen biće sunčana i puna energije. Dve vodeće boje kolekcije JESEN 21 su: bambus žuta i šumsko zelena. Dve boje koje su i urbane i sveže. Oni oličavaju težnje žene-vođe, koja čuva ženstvenost i finoću čak i u najzahtevnijim trenucima.

Iza kulisa kolekcije JESEN ’21 - ekskluzivni video

Magija mode je u tome što nas trenutno može nadahnuti i učiniti da sanjamo. Iskusite emocije dana snimanja sa nama, pogledajte šta se dešava iza kulisa najnovijeg DiKa-inog modnog foto snimanja

Vaša omiljena letnja haljina

Haljina je jedan od najuticajnijih simbola ženstvenosti. Stoga zauzima počasno mesto u svakoj od DiKinih modnih kolekcija. Verni saveznik u misiji stila i lepote, letnja haljina je ključni dodatak letnjim danima i večerima.

7 DANA - 7 STAJLINGA

Leto je, a dugi sunčani dani pozivaju na odmor i lepa iskustva. Želimo da iskoristimo najviše vremena za sebe, svoje prijatelje, sve prijatne i omiljene aktivnosti.

PREDSEZONSKA KOLEKCIJA JESEN 21

Besplatne siluete i nezaboravni životnjski i cvetni dezeni. Ova kolekcija kapsula namenjena je ženi koja je uvek spremna za sledeće putovanje. Uključuje 6 osnovnih modela odeće u bojama koje se lako kombinuju. Odeća za duge letnje večeri i prohladna jutra u planinama, na moru ili čak u gradu.

ŠIFRA: BELA

Ne bi bilo pravo i potpuno leto bez bele odeće u ormaru! Dovode nas u toplo-vremensko raspoloženje i na najlepši način ističu zrake sunca koje smo skupili na svojoj koži. Sezona nas poziva da budemo hrabri i da nosimo belo od glave do pete, a tkanine miluju kožu: lan, pamuk, konoplja i svila.

ŠORTS: LJUBAVNA ODEĆA LETA

Kratke pantalone su letnja odeća koja je naglas i ponosno migrirala iz odmarališta u grad i čak zauzela kancelarijske prostore. Žena DiKa uživa na suncu u udobnoj eleganciji svojog novog šortsa. Boje bira prema svom raspoloženju, a tkanine prema tome gde se nalazi.

MORSKI STIL

Znate li koji stil nikada ne izlazi iz mode? Morski stil! To je zato što dominira romantična ideja o životu na otvorenom moru, svežem povetarcu, suncu i otvorenom okeanu dokle god pogled seže.

DOZVOLITE DA VAS POVEDEMO U DŽUNGLU!

Nedostaje li vam priroda ovih dana? Dozvolite nam da vas vodimo na putovanje kroz džunglu!

TKANINE SA KOJIMA ĆETE OSVOJITI LETO

Plemenitost lana i izdržljivost konoplje čine ove tkanine omiljenim saveznicima u letnjoj garderobi.

Šta ćete nositi tokom praznika?

Ima nešto uzbudljivo tokom dugih vikenda kada napuštamo grad da bismo bili u prirodi ili na plaži.

Savršene farmerke za duge dane na otvorenom

Žena DiKa nastavlja svoje putovanje po selu, tražeći kontakt sa prirodom i prelepe poglede koje će zabeležiti u svom umu.

Ležeran stil za šetnju na selu

Žena DiKa odlazi van grada u potrazi za novim iskustvima, uživajući u novoj sezoni. Linija ležerne pamučne odeće za proleće ’21 inspirisana je udobnošću i radošću kontakta sa prirodom.

CRNO-BELO: KOMBINACIJA KOJA JE UVEK U MODI

Crno-belo - stilska i elegantna kombinacija boja biće i ove godine jedan od najvećih modnih trendova.

Zašto je toliko volimo? Crno-belo je najlakša formula za oblikovanje koja uvek deluje, izgleda moderno i pokazala se dobrom investicijom. 

Osećaj nošenja DiKa

Poslovni sastanak, šetnja parkom, vikend sa prijateljima, romantična večera ... život je prepun emocija i iskustava u kojima želimo da uživamo.Raznolikost naših kolekcija zabeležili smo u video snimku koji prati dan moderne žene.

PASTELNO U GARDEROBERU

Svetlo plava, svetlo žuta, nežno ružičasta, elegantna bež, lavanda - ovo su neke od nijansi koje uključuju pastelnu paletu boja. Pastelne nijanse su jednostavan način da dodate malo boje u svoj ormar. Iako manje zasićene, ove boje snažno utiču na naše raspoloženje.

Vreme je za novu torbu

MADE IN ITALI je jedno od najmoćnijih imena na svetu, sinonim za visok kvalitet, izradu i dizajn.

Vođeni željom da obezbedimo najbolji pribor za DiKa odeću, otišli smo na Apenine. Dakle, ovog proleća nudimo vam kolekciju torbi, kaiševa i dodataka od visokokvalitetne kože u Italiji.

Naglašeni struk je najženstveniji trend ove sezone

U praksi je naglašeni struk jedan od najodrživijih estetskih trendova, jer nikada u potpunosti ne izlazi iz mode. Ove prolećne sezone taj deo tela stavljen je u prvi plan, sa idejom da se na siluetni način naglasi najženstvenijim.

Na pragu najženstvenijeg meseca u godini

8. marta se obeležava Međunarodni dan žena, globalni događaj koji slavi društvena, ekonomska, kulturna i politička dostignuća žena.

Total Look: stilske kombinacije za svaku priliku

Total Look: reči koje kodiraju odgovor na večno pitanje kako uvek izabrati najbolje kombinacije odeće!

Intervju za posao, važan događaj, uzbudljiv sastanak, šetnja gradom - samo su neki od slučajeva u kojima je odgovarajuća odeća ključna.