​Povratak plisirane suknje.

Plisirano je jedan od trendova koji sa zadovoljstvom pratimo u ovoj sezoni. Midi plisirana suknja je element odeće koji svakom profilu dodaje profinjenu eleganciju.

Šifra: Posao

Jesen je vreme da se vratimo na posao i raspored rada. Kodovi poslovnog stila slede njihove smernice prilagođavajući se svakodnevnoj rutini dinamične žene. 

Zlatna jesen

Zlatna jesen: boja grožđa u vinogradima, lišće pre zalaska sunca, kosa je celo leto sunčana od sunca. Boja koja je sakupila toliko snage i uspomena u sebi. Haljina i sako, upotpunjeni diskretnim zlatnim dugmićima i finim pravougaonim pojasom. Kombinacija za dobrodošlicu hladnim septembarskim jutrima i zlatnim satima dok se sunce približava horizontu i svetlost postaje toplija i mekša.

​Uvek je vreme za džins!

DiKa nova kolekcija džinsa uključuje siluete u klasičnoj zasićeno plavoj boji, sa zlatnim elementima i simbolom 'D'. Pantalone prate obline tela i naglašavaju ih preciznim krojem i štiklama. Suknje su klasične - sa ravnom siluetom. Originalni elementi - kaiš u obliku trake, upotpunjuje ženstvene modele.

​Igraj i pobedi

Pomozite nam da izaberemo najbolji print i možete dobiti sjajan džemper ili 10% popusta! 

REWOOLIFE: Dzemperi stvoreni brigom za životnu sredinu prelepu, komfornu i ekološki odgovornu modu .

Za jesen-zimu 2018. godine DiKa plasira nove dzempere stvorene brigom o životnoj sredini. 

Modna inspiracija sa ostrva Bali

Danas vas vodimo na modnu turu u jedno od najlepših mesta koje je stvorila priroda: Bali! Ostrvo je poznato po prelepim plažama, prirodi, tropskoj klimi, istoriji, kulturi i umetnosti. Sklad svih ovih elemenata čini ga jednim od najlepših mesta na svetu.

DIKA predstavlja kolekciju jesen-zima 2019. godine sa snimanjem uličnog stila u Parizu

Od grada do plaže: vreme je za pareo

Da li ste znali da reč pareo dolazi sa Tahitija i doslovno znači 'omotana suknja'. Vremenom se taj termin proširuje kako bi se obuhvatio svaki način nošenja velikog komada tkanine (najčešće šal) omotan oko tela. Neverovatno je koliko je varijacija o ovoj temi i koliko kreativnih mogućnosti za kreativnost pruža ovaj naizgled jednostavan i nepretenciozan dodatak. Uz malo mašte, možemo pretvoriti naš omiljeni šal u originalnu dopunu kupaćem kostimu.

Bluza kratkog rukava: Naš najbolji saveznik
Nova kolekcija za negu prirode

Nova kolekcija za negu prirode

Bluza sa kratkim rukavima je jedna od glavnih odeća u ormaru. Toliko smo navikli na nju da retko razmišljamo o tome kakvog neprocenjivog asistenta imamo u našim stilskim izborima.

Kombinezon: omiljeni trend

Kombinezon je jedna od odeće koja izgleda da nikad ne izlazi iz mode. Postoje godišnja doba u kojima on ostaje malo izvan vidokruga, samo da se pobednički vrati u ormar, ulicu, pa čak i crveni tepih.

Proleće u boji teksasa

Teksas odeća je među odevnim predmetima sa najupornijim prisustvom u našem ormaru. Bilo da se radi o paru farmerki, jakne, suknje ili haljine, ova prepoznatljiva pamučna odeća je redovno obeležje naših svakodnevnih izbora. Promenom načina života i liberalnijim pravilima u korporativnom sektoru, teksas je našao svoje zasluženo mesto iu kancelariji. Pre nekoliko godina, uvođenjem casual petka, čak iu sektorima kao što su finansijski, tamnoplavefarmerke, sako i bela košulja ili gornji deo postali su prirodni deo kancelarijskog odevanja

Srca, šalovi i Dan zaljubljenih

Februar je najkraći i istovremeno najprometniji mesec sa dobrim emocijama i porukama ljubavi, radosti života i iščekivanja proleća. Ljubav se slavi 365 dana u godini, a prisustvo specifičnog, dobro definisanog dana: 14. februar je divna prilika za dobro raspoloženje, elegantan dar i naravno dobru čašu vina. 

Obučeni za uspeh: proleće dolazi sa svežim bojama i svetlim dizajnom

Obučeni za uspeh: proleće dolazi sa svežim bojama i svetlim dizajnom

Crvena, plava, bela i nežno ljubičasta se ističu kao vodeća skala boja u sezoni DIKA proleće-leto 2019. godine. Svetle boje su prisutne u klasičnim kombinacijama jakni, haljina, pantalona, suknji i košulja.

O aksesoarima sa ljubavlju

Da li ste znali da je veliki deo aksesoara koji predlažemo u našim kolekcijama proizveden od originalne visoko kvalitetne kože?

Praznično crvena

U  prazničnom mesecu češće razmišljamo o odmoru, domu, udobnosti, zajedničkim trenucima sa najdražima, dobrim emocijama i naravno veseljima. Raspoloženje je podignuto, nosimo nešto sveže i drugačije.

Nova online prodavnica.