Dodajte malo radosti i dobrog raspoloženja uz ovaj dezen!

Ako tražite lep i originalan print ove sezone, vreme je za karo! Ovaj dezen je svestran i pogodan za bilo koju garderobu. Stilisti, dizajneri i žene ga obožavaju jer je vrhunski kameleon, koji uvek privlači pažnju. Ako to moramo opisati u dve reči, biće: vanvremenski i u trendu!

Ako u garderobu morate da dodate samo jedan novi trend - ovo je taj!

Jesen - Zima 20/21 proći će pod motom osećaj kože!

Odeća od veštačke kože jedan je od velikih trendova sezone jesen-zima 2020. 

Najbolji kaputi: kupite sada i nosite zauvek!

Kaput je najvažnija odeća ove sezone: to je prvo što ljudi vide od odeće. Pored praktične funkcije, ima i estetsku - upotpunjuje izgled i naglašava stil i individualnost.

SMARGADNO ZELENA

Smaragdno zelena je poput obećanja večnog proleća. Sveži akcenat u ormaru, koji ispunjava optimizmom i iščekivanjem nečeg lepog. 

​Koji je vaš print?

Svi imamo omiljeni print u ormaru. Za sezonu jesen-zima 20/21 fokusiramo se na tri printa, koji su uvek relevantni i ne ostaju neprimećeni:

NAJUDOBNIJA ODEĆA JE…

… PLETENINA! Ove sezone biramo udobnost bez kompromisa sa elegancijom. Kolekcija trikotaže DiKa u potpunosti je razvijena u našim fabrikama - od prediva, do dizajna štampe i završne odeće.

​Potraga za savršenim farmerkama ovde se završava!

Znamo da svako od nas sanjapar omiljenih savršenih farmerki, uvek spremnih za nošenje u pravo vreme. Dobra vest je da te farmerke postoje! 

3 koraka za elegantan povratak u kancelariju.

Povratak u svakodnevni život posle letnjih meseci prepun je izazova.

Stil u koji ćete se zaljubiti ove jeseni!

Ako se pitate kako biti elegantan, dok nosite udobnu odeću, odgovor je: kežual. Ovo je stil koji lako kombinuje stroge krojeve i neformalne modele kako bi se postigla najbolja ravnoteža između opuštenog i šik.

​Nova kolekcija DiKa je stigla!

Jesenja kolekcija 2020. godine biće u svetlim nijansama, inspirisana prirodom.

Osnovne boje u DiKa kolekciji su ledeno bela i plava Niagara boja. Donose lepotu prirodnih pogleda, mogu se nositi u totallook-u ili u kontrastnim kombinacijama.

Lepi u printovima

Da li znate koji je najlakši način da osvežite svoj garderober brzo i efikasno?

Flertovanje sa letom

Leto je talasasta kosa, poljupci sunca po koži i graciozni šal preko ramena, koji se lako pretvara u pareoza plažu. Gola ramena, lagane tkanine, boje koje podsećaju na more, nebo i beskrajne horizonte... 

LAN: MATERIJAL LETA

Lan je, bez dileme, materijal koji predstavlja leto. Prirodan, prepoznatljiv i prefinjen - odoleva vremenu i uprkos trendovima, ne izlazi iz mode. Lanena odeća je za sva vremena i zato je neophodni detalj svakog garderobera...

EŠARPE: VERZIJA LETA 2020

Ove sezone, ešarpe su ponovo među najbitnijim asesoarima. Spektakularni dodatak za svaki autfit, ujedno je i vrlo funkcionalan u svrhu lične zaštite.

​Athleisure ili spoj mode i komfora

Athleisure je jedan od najvećih trendova decenije, stvoren kao odgovorna dinamični životni stil, manifestovao se pojavom sportske odeće van teretana, u svakodnevnom životu, pa čaki u kancelarijama. Tačka susreta mode i udobnosti, stila i funkcionalnosti. Priča kaže da je ovaj stil potekao od dama koje su počele da izlaze na ulicama u svojim yoga helankama.

DiKa pokreće kampanju #ostanikodkuce sa dodatnih 20% na outlet kolekciju

Dragi prijatelji,

Za vreme trajanja izolacije moramo biti ujedinjeni i pružiti podršku jedni drugima, više nego ikada. Suočeni smo sa iskušenjem bez presedana, koje je promenilo naše živote i svakodnevnu rutinu. Sada moramo da se prilagodimo okolnostima, da ostanemo zdravi i sačuvamo optimizam.. Važno je negovati lepe emocije i stvoriti svoj komfor – kroz razgovor sa voljenom osobom, čitanje knjige, gledanje filma...

Zajedno možemo sve

Kad god možemo, i uvek kada je neophodno, dajemo svoj maksimum u borbi za bolje dane. Vremena bez presadana kojima svedočimo ovih dana, naterala su nas da odložimo ono što volimo i započnemo proizvodnju onoga što je neophodno. Zaštitne maske, su postale naša svakodnevica, a potreba za njima povećala se nebrojano puta...

DiKa proizvodi maske

U uslovima COVID-19, DiKa je prilagodila svoju proizvodnju i otpočelo se sa proizvodnjom tekstilnih maski za višekratnu upotrebu. Reorganizacija je sprovedena u izuzetno kratkom roku, kako bi se odgovorilo na nedostatak ovih sredstava za masovnu prevenciju...

COVID 19 - Poruka od Dika tima

U ovim danima vanrednog stanja, pridružujemo se apelu #ostanikodkuce! Budimo odgovorni prema svom zdravlju, porodici i rizičnim grupama. Ceo DiKa tim je preraspoređen i spreman da u neizvesnim vremenima odgovori na vaše potrebe...

Teksas u fokusu

Možete li pogoditi koja je tkanina uvek u trendu?