Morski šik VERZIJA 2022

Morski šik je vanvremenska estetika koja izgleda lepo i adekvatno, gde god da se nalazimo. Kombinacije belih, plavih, crvenih detalja, pruga i morskih šara izgledaju podjednako dobro na plaži i u gradu - čak i stotinama kilometara od bilo kog vodenog bazena.

Prilikom odabira odeće inspirisane morem, posebno je važno da se fokusirate na prirodne, plemenite tkanine, kao što su lan, pamuk, konoplja, mešavina viskoze. Oni dodatno naglašavaju ležernu sofisticiranost ove vrste stajlinga i daju luksuzan izgled odevnim predmetima. Bela i tamnoplava su vodeći elementi u pristupu, a ikonske horizontalne pruge su među ključnim dezenima. Crveni detalji – diskretno umetnuti u traku ili u vidu finog kaiša i prelepe kožne torbe, naglašavaju eleganciju marinskog stila.

Još jedna opcija da budete inspirisani morem je da odaberete odeću u nežnim plavim tonovima i printu koji nosi san o putovanju i bezgraničnom prostranstvu.

Kombinovali smo nove modele iz kolekcije Leto 2022. i prošetali ih obalom Sene, jer je morski šik pre svega stanje duha!

Otkriti više!

pictograms