NOVA KOLEKCIJA JE STIGLA!

U fokusu su etape njene svakodnevice, od svih uloga i inkarnacija kroz koje prolazi, od situacija u koje se nalazi. Tradicionalno, jesenja kolekcija je uvek povezana sa povratkom aktivnom korporativnom životu. Prate ga novi izazovi ne zanemarujući prefinjen poslovni stil, koji daje brojne mogućnosti da se istakne individualni stil svake dame. U skladu sa modernim načinom života, kolekcija obuhvata niz modela odeće od teksasa i finog dresa koji su ležernog stila – udobni, praktični, ležerni i istovremeno – elegantni i laki za kombinovanje.

Poslednjih godina, DiKa dizajnerski tim nastoji da prati ritam žena i ponudi im odeću prilagođenu svakoj situaciji - poslovnom sastanku, poslovnom putu, kraćem odmoru, slobodnom vremenu, hibridnom načinu rada.

Kolekcija FALL '23 takođe uključuje modele u senf, crnoj, tamnoplavoj, kariranoj i cvetnoj štampi. DiKa svojom odećom pravi elegantan prelaz sa modne piste u kancelariju, nudeći najnovije trendove prilagođene garderobi poslovne žene. Pogledajte kolekciju ovde.

pictograms