Umetnost davanja

Ako volite mekane pufnaste džempere, kape i šalove, COZI CHIC je baš za vas. U ovom izboru naći ćete odabrane ideje iz DiKa Home-a i specijalni božićni set ćebadi i ukrasnog pokrivača u crveno-beloj boji.

Decembar je mesec kada ima najviše povoda za izlaske i svečana druženja, u VEČERNJOJ ODEĆI ćete pronaći odabrane modele stilizovanih haljina i kompleta u crnoj boji, sa svetlucavim šljokicama, aksesoarima i gornjom odećom.

MODNI TREND je za sve koji vole najnovije trendove i siluete - veštačku kožu, svetle boje i akcente. Za ljubitelje vanvremenske klasike i kapsule garderobe, odabrali smo odeću koja je odlična investicija - rubrika je VREMENSKI ŠIK.

Odličan poklon, ali i dodatak garderobi, je kolekcija UMETNIČKIH ŠALOVA prema slikama Krasija Todorova. Dolaze vam u elegantnoj kutiji, sa metalnim prstenom za stajling, kao i sertifikatom o autentičnosti.

Poklon vaučer je tradicionalno dobra ideja, a ove godine možete kupiti i luksuznu svečanu DiKa kutiju kako biste predstavili svoj gest pažnje!

pictograms